Van Hamond, al ruim 35 jaar een groot begrip in Sint-Michielsgestel, Den Bosch en omstreken. In de volksmond wordt ook nog wel eens over de Koopjeshal gesproken, zoals onze winkel vroeger zijn naam droeg. Piet van Hamond is met de winkel gestart, zoon Ad van Hamond heeft het uiteindelijk overgenomen, waar nu sinds een aantal jaren zijn dochter Monique volledig meewerkt in de zaak. Gestart met kleine handeltjes echt alles was te verkrijgen. In het verleden verkochten we huishoudelijke artikelen, schoolartikelen, speelgoed, lego, tuinmeubelen, carnavals- en feestartikelen. De laatste jaren hebben we ons vooral gespecialiseerd in de verkoop van tuinmeubelen, carnavalskleding en feestartikelen. Daarnaast verkopen we ook nog het gehele assortiment aan lego, tegen scherpe prijzen.

Op het gebied van de tuinmeubelen bieden wij u een breed assortiment van materialen en merken. Prijs en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Door de vele jaren ervaring en we zelfstandig de inkoop verzorgen, kunnen we u altijd het juiste advies geven. We monteren alles voor u af, zetten het bij u in de tuin en nemen al het afval mee retour. In de directe omgeving wordt vanaf €200,00 eigenlijk alles gratis thuisbezorgd. Zijn de afstanden groter, gaan we altijd met de klant in overleg om tot een overeenstemming te komen.

Op het gebied van carnavalskleding en feestartikelen zijn we de grootste in de regio Den Bosch. Ruime keuzes, voorraden en altijd leuke aanbiedingen. We leveren veel aan groepen en verenigingen, soms wel tot 70 personen! Aangezien ook vele carnavalsvierders naar Den Bosch trekken, hebben we ons ook echt gespecialiseerd in een ruim Oeteldonk assortiment. Niet alleen een kostuum vindt u bij ons, maar ook meer dan voldoende accessoires om u outfit helemaal compleet te maken. Naast al het bovengenoemde leveren we ook brandveilige versiering voor cafés en horecagelegenheden. Maar ook voor een verjaardagsfeestje, trouwerij, jubilea bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle leeftijden, thema’s, jubilea hebben we een ruime collectie aan feestversiering, ballonnen en feestartikelen. Sinds kort vullen we zelfs ook ballonnen met helium.

Wat betreft de Legocollectie: wij vinden het prettig om onze trouwe klanten een goede prijs te bieden, dat ze niet direct de stad in hoeven om een doosje Lego. Het is allemaal toch net goedkoper! Daarnaast zien we graag ook nieuwe klanten komen. Een echt familiebedrijf, dat toch steeds probeert om met de tijd mee te varen. Verjonging probeert te creëren, open staat voor nieuwe ideeën. Koffie en thee staat altijd klaar voor onze klanten. Hebben mensen een klacht? Wij proberen deze altijd op een correcte manier af te handelen. Zijn er specifieke artikelen waar u naar op zoek bent, maar kunt u deze niet direct vinden op onze webshop? Vraag er vrijblijvend naar, we nemen graag de moeite om te kijken of we u toch kunnen helpen, daar niet, te verwijzen naar waar u dan wel eventueel terecht kan. U bent altijd van harte welkom een bezoekje te komen brengen in onze showroom aan de Berkdijk 9a te Sint-Michielsgestel.